"If You Want To Achieve Something, Just work For It... It's That Simple!"


  • WEEKEND SEMINAR ZWEETWERK    Beste,


    U bent ingeschreven voor het Weekend Seminar Zweetwerk
    Het weekend seminar zweetwerk gaat dieper in op de theorie en laat je kennismaken met de verschillende facetten van het opleiden van uw zweethond op het spoor. Je leert zelf sporen leggen met het oog op zelfstandig verder te trainen met je hond, al dan niet met tussentijdse opvolging van zweetwerk.be.

MEEBRENGEN

Trainingsmateriaal: Verschillende soorten zweetlijnen, halsbanden en harnassen zijn ter beschikking. Graag een vaste halsband meebrengen met een ring aan om de zweetlijn aan te bevestigen (moest de juiste maat niet beschikbaar zijn voor je hond). Diegenen die eigen materiaal hebben, zweethalsband/-harnas en zweetlijn, kunnen dat natuurlijk meebrengen en gebruiken | Beloning voor de hond: Breng beloningen mee om je hond gepast te belonen bij de verschillende praktijkoefeningen. Deze beloning moet "vuurwerk" zijn voor je hond. Dit kan zowel met iets lekkers als met een favoriet speeltje  |  Drinken voor de hond  |  Aangepaste kledij naargelang het weer | Tijdens de theorie blijven de honden in de auto's. Voorzie op warmere dagen voor voldoende verluchting  in de auto. Er worden voldoende pauzes voorzien om de honden even uit te laten | Heel veel goesting!

DRANKEN & LUNCH

Warme dranken en frisdranken zijn inbegrepen tijdens het seminarie. Lunch zaterdagmiddag is eveneens inbegrepen.

PLAATS & TIJD

Het seminarie start vrijdag om 19u. Zaterdag en zondag starten we om 8.30u. Zorg dat u op tijd aanwezig bent!
Plaats: Hoogstraat 307, 3665 As.

BETALING

Het  bedrag van €295 kan overgeschreven worden op rekeningnr BE05 1325 8058 7275, ten laatste 7 dagen voor de workshop, of kan contant betaald worden bij aanvang van de workshop.


Indien u nog vragen hebt, hoor ik het graag. Tot dan!