PRAKTIJKGERICHTE WORKSHOPS ZWEETWERK


"If You Want To Achieve Something, Just work For It... It's That Simple!"

 • WORKSHOP ZWEETWERK  Deze workshop is bedoeld voor voorjagers en honden die willen kennismaken met zweetwerk en een eerste spoor willen lopen met hun hond. 
  Voorafgaand krijgt u de basistheorie aan de hand van een multimediapresentatie: Waarom gaat mijn hond in de verleiding op het zweetspoor? Welke externe factoren versterken het risico op verleiding? Hoe reageer ik hier op?  Hoe leer ik mijn zweethond lezen en hoe maak ik hem meer spoorvast?
  Daarna gaan we richting trainingslocatie waar elke deelnemer de kans krijgt om een zweetspoor te lopen. Voor alle deelnemers worden er vanzelfsprekend aparte sporen gelegd.


  Programma Workshop Zweetwerk:  Max 5 deelnemers
  theorie & spoor, 300-400m
  duur: 4/5 uren
  kostprijs €75 pp

WEEKEND SEMINAR ZWEETWERKHet weekend seminarie gaat dieper in op de theorie en laat je kennismaken met de verschillende facetten van het opleiden van uw zweethond op het spoor. Je leert zelf sporen leggen met het oog op zelfstandig verder te trainen met je hond, al dan niet met tussentijdse opvolging van zweetwerk.be.

Het volledige weekendprogramma:

Max 5 deelnemers | Starterspakket voor elke deelnemer | Warme dranken en frisdranken inbegrepen | Lunch zaterdagmiddag inbegrepen | 
kostprijs €295pp

* eventuele overnachtingskosten niet inbegrepen.