PRAKTIJKGERICHTE WORKSHOPS ZWEETWERK


"If You Want To Achieve Something, Just work For It... It's That Simple!"

 • WORKSHOP ZWEETWERK  Deze workshop is bedoeld voor voorjagers en honden die willen kennismaken met zweetwerk en een eerste spoor willen lopen met hun hond. 
  Voorafgaand krijgt u de basistheorie aan de hand van een multimediapresentatie: Waarom gaat mijn hond van het spoor af? Hoe leer ik zien wanneer mijn hond op verleiding gaat? Hoe reageer ik hier gepast op en hoe krijg ik hem meer spoorvast?
  Daarna gaan we richting trainingslocatie waar elke deelnemer de kans krijgt om een zweetspoor te lopen. Voor alle deelnemers worden er vanzelfsprekend aparte sporen gelegd.


  Programma Workshop Zweetwerk:  Max 5 deelnemers
  theorie & spoor, 300-400m
  duur: 4/5 uren
  kostprijs €75 pp

WEEKEND SEMINAR ZWEETWERKHet weekend seminarie gaat dieper in op de theorie en laat je kennismaken met de verschillende facetten van het opleiden van uw zweethond op het spoor. Je leert zelf sporen leggen met het oog op zelfstandig verder te trainen met je hond, al dan niet met tussentijdse opvolging van zweetwerk.be.

Het volledige weekendprogramma:

Max 5 deelnemers | Starterspakket voor elke deelnemer | Warme dranken en frisdranken inbegrepen | Lunch zaterdagmiddag inbegrepen | 
kostprijs €325pp

* eventuele overnachtingskosten niet inbegrepen.


 

OVERNACHTEN IN DE BUURT

B&B's, VAKANTIEHUIZEN & HOTELS

Op basis van ervaringen van onze deelnemers kunnen we jullie de volgende overnachtingsmogelijkheden aanbevelen.  Mogelijk zijn er nog meer hondvriendelijke overnachtingsmogelijkheden beschikbaar in de buurt, maar daar hebben we zelf geen ervaring mee of geen feedback van eerdere deelnemers.

het veldhuis
B&B in de natuur, as, op 5min afstand
De Blauwe maAten
B&B in de natuur, Oudsbergen, OP 15min afstand
Het innerhof
Vakantiewoning (2-6 prs) in de natuur, OUDSBERGEN, op 15min afstand
M-Hotel
Hotel in het stadscentrum van Genk, vlak naast het molenvijverpark, op 15min afstand
VILLA Herckenrode
vakantiewoning voor groepen tot 8 personen, 6 slaapkamers, 30min afstand
Boekingen: +32477581423